Free Blue Multi Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com

dimecres, 20 de maig del 2015

Taller d' Art amb.... PERE RIBERA

Aquest trimestre, estem treballant diferents tècniques plàstiques, i avuí dimecres hem comptat amb un col.laborador molt especial.
Es tracta de l'artista castellonenc PERE RIBERA, que altruistament, ha vingut a visitar-nos a l'aula per tal de fer dos activitats amb nosaltres.  

La primera, dirigida a l'aprentatge d'una nova tècnica per als xiquets/es, com és el gravat.  Amb un full de plàstic transparent, pintura acrílica i una plantilleta, es poden aconseguir resultats sorprenents, sobre tot per a ells/es que no treballen normalment d'aquesta manera.

La segona, un exercici divertidíssim de creativitat, on es demostra que mitjantçant la nostra imaginació som capaços de modificar la realitat i descobrir noves formes i elements.  Cada xiquet/a ha construït un animal imaginari a partir d'elements reals d'altres animals. 





Els xiquets/es esperaven amb moltes ganes el dia d'avuí, es pot dir que han quedat encantats del que han fet.  Ha estat una experiència súper enriquidora per a ells/es.  Ara ja saben que l'art és cosa de màgia, i d'alguna que altra mentideta...jiji.

Gràcies Pere, per no perdre mai les ganes de motivar als més menuts, i estar sempre ahí per dedicar-nos un poc del teu temps i coneixement. 

1 comentari:

  1. Se ve que han disfrutado mucho con las dos actividades, Silvia. Un saludo.

    ResponElimina